• nieuwsbrief  • Just Brindge
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  Rake - Seizoen 3 Rake - Seizoen 3

  Rake

  Seizoen 3

  Men zou haast denken dat de tweederangs advocaat Cleaver Greene niet dieper kan zinken door in de gevangenis te zitten, maar wanneer we herenigd worden met onze praatgrage held wordt het alleen maar erger.

  Als hij uit de gevangenis komt heeft hij moeite om zijn plek te vinden in de samenleving. Zijn cliënten stoten hem af en hij heeft moeite met het vinden van iets dat enigszins op een zaak lijkt. Hij neemt een middelmatige zaak aan over rijden onder invloed en probeert om er een controversiële zaak van te maken, maar hier slaagt hij niet in.

  Wanneer Scarlett hem aanbiedt om haar Junior te worden zorgt dit voor spanningen tussen de twee, maar het is Cleaver’s enige kans op verlossing – op juridisch gebied dan – en hij neemt het direct aan.

  In dit seizoen zien we hoe Cleaver ervoor vecht om zijn leven weer op de rit te krijgen. Het duurt niet lang voordat er corruptie wordt ontdekt op verschillende bedrijfs- en overheidsniveaus en er excessief gebruik wordt gemaakt van illegale substanties. Er is een zogenaamde overval, een nep kankergeval en twee hele echte Koninklijke Comités. Daarnaast is er natuurlijk de constante angst dat hij het hele gebeuren in de soep laat lopen.

  Hij heeft nog meer te verliezen als het om zijn eigen familie gaat, want hij moet zijn vrouw en zoon aan alle kanten redden van gevaren. Hoe gaat hij zichzelf nu weer opnieuw uitvinden? En is het genoeg om zijn familie eindelijk weer bij elkaar te brengen?